T-shirt bedrukken | Online, Goedkoop, vanaf 1 stuk (2024)

T-shirt bedrukken met je eigen ontwerp, dat is toch veel leuker dan een standaard bestaand ontwerp kopen in een winkel? En tegenwoordig ook nog eens veel makkelijker en zelfs goedkoper. Wat wil je nog meer? Je ontwerpt zelf de mooiste T-shirts bij Bedrukt.nl en laat deze bedrukken al vanaf 1 stuk. Geen minimale aantallen, geen opstartkosten, gewoon precies zoals jij het wilt, zonder poespas. Populaire T-shirts om te bedrukken zijn het Classic T-shirt, het Slimfit T-shirt en het Organic T-shirt. En voor dames bedrukken we vaak het V-Neck T-shirt en natuurlijk het vrijgezellenfeest T-shirt. Kies hieronder een mooi T-shirt en begin direct met bedrukken!

Online T-shirts ontwerpen

(Vroeger ging het zo:) Op zoek naar de beste drukkerij in de regio. Vervolgens maar afwachten of ze daar wel kleding op voorraad hebben. Daarna mijn ontwerp mondeling gaan uitleggen. Gaat dat goed komen? En wat zal dat wel niet gaan kosten? Die goeie ouwe tijd… is inmiddels verleden tijd! En gelukkig maar. Want vandaag de dag regel je alles wat te maken heeft met het bedrukken van een T-shirt zelf online. Thuis achter je laptop, of in de bus met je tablet of telefoon. Onze webshop werkt op PC, laptop, tablet en telefoon. Geschikt voor Windows, Android en IOS. Muziekje erbij, drankje erbij. Of samen met collega’s op kantoor. T-shirts ontwerpen doe je zelf online, volledig transparant waar je maar wilt. Bedrukken, dat doen wij.

T-shirt bedrukken | Online, Goedkoop, vanaf 1 stuk (1)

Goedkoop een T-shirt bedrukken

Wist je dat het laten bedrukken van een T-shirt helemaal niet duur hoeft te zijn? Je moet alleen maar weten dat je bij ons moet zijn en dan zal de prijs alleen maar meevallen. Doordat we slim inkopen, efficiënt drukken en besparen op tal van processen kunnen wij de beste prijs van Nederland en België bieden voor bedrukte T-shirts. Zo heb je al een bedrukt T-shirt compleet met alles er op en er aan voor iets meer dan € 10,-. En natuurlijk, als je er meer koopt kan de prijs per stuk nog verder naar beneden. Eén van de T-shirt merken die we hoog in het vaandel hebben staan en met trots voor je bedrukken is Stars by Stedman. Maar natuurlijk bedrukken we ook Teejays, Bella, B&C en Fruit of the Loom.

Bij Hema, of Kruidvat een T-shirt bedrukken

Tegenwoordig bieden winkels zoals Hema en Kruidvat steeds vaker diensten en producten aan die hen branchevreemd zijn. Het gevolg is dat je van de kwaliteit niet veel mag verwachten. Ook keuze aanbod en service zijn dan heel ver te zoeken. Wil je een standaard wit T-shirtje laten bedrukken, zonder mooie pasvorm met een opdruk die er na één keer wassen uit is dan is Hema of Kruidvat misschien een goede keuze. Zoek je echter mooie, kwalitatieve kleding met een mooie pasvorm en wil je een bedrukking die er professioneel wordt opgezet en dus lang meegaat, dan ben je beter af bij een expert op dit gebied zoals wij dat zijn. In tegenstelling tot de drogist en het warenhuis drukken wij al sinds 2002, kennen wij de producten, beheersen we de technieken en weten we wat een klant wil en zoekt. Dus ga je voor kwaliteit, dan ga je voor Bedrukt.nl.

In Amsterdam een T-shirt laten bedrukken

Woon jij in de hoofdstad? Dan laat je vast wel eens een T-shirt bedrukken. Want ook in Amsterdam hebben ze Bedrukt.nl ontdekt en kiest men er steeds vaker voor om T-shirts te ontwerpen op onze website en dan te laten bezorgen in Amsterdam en omstreken. Wij produceren gewoon in Nederland (niet in lage lonen landen, of China o.i.d.), zodat iets wat we vandaag versturen netjes de volgende dag wordt bezorgd in Amsterdam. Of in een andere plaats in Nederland en België natuurlijk. Het mooie is dat je ook in Amsterdam een T-shirt kunt ontwerpen op je tablet in het vondelpark, of achter je desktop op je werk in Amsterdam. Ben je ondernemer in Amsterdam? Neem dan eens contact op met onze Sales afdeling. We denken graag mee in bedrukte oplossingen op maat, met daarbij natuurlijk een prijs op maat. Bekijk hier onze contactgegevens.

Foto en tekst bedrukken op een T-shirt

Wat kun je nu allemaal bedrukken op een T-shirt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Via onze gratis ontwerp software, die je online kunt gebruiken op Bedrukt.nl, kun je een foto uploaden. Dit mag een kleuren foto zijn die we kunnen bedrukken op elk T-shirt. Daarnaast is het mogelijk om een logo te uploaden. Geheel vrijstaand, dus zonder witte achtergrond, bedrukken we jouw bedrijfslogo op de mooiste zakelijke T-shirts. Natuurlijk kun je ook een tekst intypen in de ontwerpsoftware. De tekst kun je stijlen in een font en kleur naar keuze. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk Picasso. Zo upload je een foto, waaronder je een tekst plaatst. Of je upload een bedrijfslogo groot op de rug en typt daaronder je website adres. Hoe je het ook doet, wees creatief. Laat jouw ontwerp uitkomen.

T-shirt bedrukken | Online, Goedkoop, vanaf 1 stuk (2)

T-shirts printen, of met zeefdruk laten drukken

T-shirts kun je printen, bedrukken, of zeefdrukken. Wat doen we bij Bedrukt.nl? Alle drie. Waarom? Omdat niet één opdracht hetzelfde is. Elk ontwerp vereist zijn eigen druktechniek om het mooiste resultaat te behalen en vooral ook het langst mooi te blijven. Ontwerp je vooral teksten? Dan gaan we deze plotten en bedrukken op het T-shirt. Ontwerp je veel met foto’s? Dan gaan we printen, zo kunnen we onbeperkt in full colour bedrukken. Ga je voor grote aantallen dan gaan we zeefdrukken. Zeefdruk is de aangewezen methode voor grotere aantallen, dit is niet alleen kostenefficiënt, maar werkt ook sneller. Lees meer over ontwerpen naar wens. Je ziet de prijs duidelijk in beeld nog voordat je bestelt, dus geen verrassingen achteraf. Of verderop. Grote aantallen zijn ook zeker geen probleem voor onze drukkers. Maar bij ons kun je dus gewoon 1 T-shirt bedrukken.

Waarom een T-shirt bedrukken bij Bedrukt.nl?

Nou weten we wel dat we niet deze enige textieldrukkerij zijn. Er zijn er nog een aantal die het ook proberen ;-). Maar serieus, waarom zou je nu kiezen om je T-shirts bij ons te laten bedrukken en niet bij een van die andere drukkerijen? Hierom:

✔ Beste kwaliteit kleding
✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Makkelijk zelf online ontwerpen
✔ Direct een prijs in beeld
✔ Geen opstartkosten / instelkosten
✔ Professionele druktechnieken
✔ Bestellen vanaf 1 stuk
✔ Gratis verzending
✔ Snelle levertijden
✔ De allerbeste service

Meer informatie over Bedrukt.nl

Bedrukt.nl is een kledingdrukkerij sinds 2002. We zijn gevestigd in Nederland en leveren bedrukte kleding aan consumenten / particulieren en bedrijven in Nederland en België. In tegenstelling tot sommige anderen produceren we 100% zelf in onze eigen drukkerij in Nederland. We hebben diverse professionals in ons team waaronder DTP-ers, Grafische drukkers en Fashionexperts die verantwoordelijk zijn voor de inkoop. Dat laatste is belangrijk, omdat we graag de enige zijn die echt de mooiste, gaafste en modernste kleding aanbiedt in een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Mis je toch nog iets op deze website? Kijk dan eens op Textil Europe voor alle Tshirts die we kunnen bedrukken. Benieuwd of we het goed doen? Bekijk en lees de reviews van andere klanten op Google.

T-shirt bedrukken | Online, Goedkoop, vanaf 1 stuk (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6356

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.